Ibis bezorgt RVC/Libanon ’50 flinke kater

Sport 169 keer gelezen

Hellevoetsluis: De volleyballers van Ibis hebben zichzelf in De Morgenstont een heel goede dienst bewezen door het hoger aangeslagen RVC/Libanon '50 2 een 3-2 (25-18, 25-20, 16-25, 20-25, 15-8) nederlaag te bezorgen. 'We hebben vooral in de eerste twee sets een heel goede wedstrijd gespeeld,' sprak Adrie Prins zijn lovende complimenten uit over zijn team. 'We speelden met veel overtuiging en veel druk. Aan het einde van de tweede set kwam er toch een kentering, maar door de ruime voorsprong trokken we de set toch nog over de streep.' De Rotterdammers kwamen wat beter in de wedstrijd, terwijl bij Ibis de "stop" en de set-up wat minder verliepen. De Hellevoeters herpakten zich in het vierde deel, maar moesten toezien dat de bezoekers toch weer langszij kwamen. 'De veerkracht bleek groot, want we pakten het in de vijfde set weer helemaal op. We zijn eigenlijk niet meer in de problemen gekomen,' verklaarde de coach van Ibis de florissante herstart van de competitie in het nieuwe jaar. Bij Ibis ontbrak Stan Blokhuis. De Hellevoeters spelen aanstaande zaterdagavond om 18.30 uur in De Meander in Oostvoorne tegen hekkensluiter in de eerste klasse A, Volley Voorne, dat overigens met een 2-3 zege veraste bij Bernisse.

Ibis (heren): Fuan de Bruijn, Ivo Jacobs, Jeroen van den Bos, Sjaak Teljeur, Dirk Jan Maller, Ralf Jansen, Chris Jongejan, Ronald Ketelaar, Arie Verkamman.