Win tickets voor Schaatsbaan Rotterdam

Algemeen 153 keer gelezen

LEZERSACTIE - Rotterdam is weer een schaatsstad! Dat heeft alles te maken met de 400 meterbaan die de stad sinds vorig jaar rijker is. Deze krant geeft in samenwerking met Schaatsbaan Rotterdam maar liefst 200 toegangstickets weg!

Maar liefst 155.000 schaatsliefhebbers bezochten Schaatsbaan Rotterdam in het eerste seizoen; families, vriendengroepen, scholen, bedrijven, overheidsinstanties etc. Sportief, gezellig en betaalbaar, leuk voor jong én oud. Goed te bereiken met de auto (nabij de A16 en veel parkeergelegenheid) en het openbaar vervoer (bus & tram op < 5 minuten lopen). Schaatsbaan Rotterdam is er voor iedereen.

Op de 400-meterbaan kan je heerlijk rondjes schaatsen op ijs dat door menig topschaatser is goedgekeurd. Zo kwam onlangs de laatste Elfstedentocht-winnaar Henk Angenent de overdekte baan testen en sprak over ‘zeer goed ijs’. Ook de heren en dames van de hoogste marathondivisies waren zeer te spreken over de innovatieve glijpiste. Deze positieve geluiden worden bevestigd door de bezoekers, getuige het hogere aantal verkochte rittenkaarten en seizoenspassen t.o.v. vorig seizoen.

Nog niet zo’n goede schaatser? Of oefen je liever je pirouettes? Dan kan je terecht op de funbaan, 800m2 groot! Ruimte genoeg dus voor heel veel ijsplezier met bijvoorbeeld je klasgenootjes, schaatsen in schoolverband is namelijk gratis. Ben je op zoek naar een locatie voor een mooie date? Dan kan je op de funbaan met je (toekomstige) geliefde zwieren over het ijs onder romantische verlichting en zwoele muziek. Niet zo’n schaatser? Kom dan curlen. Net zo sportief en nog leuk ook!

Schaatsen is overigens veel meer dan alleen glijden over het ijs. Tussen het schaatsen door hoort een warme choco, een broodje Unox en misschien zelfs een glaasje Gluhwein. Dat, en nog veel ander lekkers, is te vinden op het knusse maar oergezellige Koek & Zopieplein. Geheel aangekleed in winterse sferen. Waan je dus voor even in een wintersportdorp met diverse glijpistes om je heen! T/m 28 februari 2015 elke dag geopend.

Lezersactie
Onze redactie geeft maar liefst 200 gratis tickets weg voor de Schaatsbaan in Rotterdam. Klik op de button Lezersactie in de menubalk en maak kans op gratis kaartjes!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant