Afbeelding

Wie geeft Blackie nog een warm thuis voor het einde van het jaar

Actueel 165 keer gelezen

Dit is Blackie! Een mooie, zwarte kater met een klein wit befje van ongeveer 4 jaar. Hij heeft een bijzonder verhaal, want hij heeft namelijk een aantal maanden op het terrein van het dierenopvangcentrum in Spijkenisse gewoond, waarschijnlijk gedumpt door zijn vorige baasje.Na een lange tijd en veel geduld is het gelukt om hem te vangen en wat blijkt... Het is een enorme lieve huiskat die dol is op kroelen, kopjes geven en op schoot liggen.

Dat heeft dit kereltje allemaal moeten missen en nu zijn we op zoek naar iemand die hem kan overladen met liefde. Ondanks dat hij zo'n tijd heeft buiten gelopen, is hij helemaal niet eenkennig. Blackie lijkt hier geen behoefte te hebben om naar buiten te gaan. Spreekt het verhaal van Blackie je aan, dan nodigen we je uit om kennis te komen maken met hem. Je kunt telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van het dierenopvangcentrum. Het telefoonnummer is 088-3437112. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend langs komen. De openingstijden zijn van ma t/m zat van 10:00 t/m 16:00 uur.
Dierenbescherming Rijnmond vangt dieren op in haar zes dierenopvangcentra, helpt dieren in nood en haalt zwervend aangetroffen dieren op met haar dierenambulances. Noodnummer Dierenambulance 0900-112 00 00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant