Afbeelding

Helius niet opgewassen tegen Vires et Celeritas

Actueel 137 keer gelezen

De handbalsters van Helius weten dat het een lang vervelend seizoen gaat worden. Zo ook na de 10-25 (3-10) nederlaag in de staartwedstrijd tegen Vires et Celeritas. Het is aan de Hellevoetsen om verdedigend zoveel mogelijk tegen te houden en aanvallend trachten er wat meer doorheen te komen. Een taak voor de nieuwe coach Gjalt Adema om daar aan te sleutelen. Personele problemen breken de ploeg ook op, want Anouk Roest (werk), Claudia Donohue-Pape (geblesseerd) en Chantal Driessen (geblesseerd) ontbraken in de ploeg.

We speelden met slechts één wissel. Het probleem is dat er geen aanvulling is,’ aldus doelvrouw Danielle van der Meijden. De vrouwen van Helius spelen aanstaande zondag om 14.05 uur in Loosduinen tegen WHC 2. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.


Helius: Danielle van der Meijden; Laura Versteeg (2 keer), Pryanka Donohue-Pape, Manon Degenkamp (3 keer), Kirsten Degenkamp, Roos Adema (2 keer), Petra Brink (3 keer) en Dewi Smeijers

Dan Rolandus

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant