Afbeelding

Helius thuis wel slagvaardig

Sport 231 keer gelezen

Hellevoetsluis: De handballers van Helius hebben in De Fazant een belangrijke 24-20 (9-10) overwinning geboekt tegen Hercules 3. De Hellevoeters hebben zich met de derde seizoenzege op de tiende plaats van de zeer brede middenmoot in de landelijke hoofdklasse D iets meer lucht verschaft. Het sein veilig kan echter nog lang niet worden gegeven, want het zal wekelijks een strijd gaan worden om aan het einde van de rit te overleven.

Tegenslag was er ook voor de ploeg van John Geul, want vlak voor rust moest Tom Hovenkamp met een enkelblessure het veld ruimen. ‘Verdedigend stak het weer goed in elkaar, maar aanvallend moet het toch beter,’ aldus de coach van Helius. De terugkeer van de vakantievierende schutter Bas van den Heuvel is dan ook broodnodig. Helius speelt aanstaande zondag om 14.00 uur in de Haagse Hellashal tegen het hoog genoteerde Hellas 3. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.


Helius (mannen): Laurens Luyendijk (Rijnoud Bestebreurtje); Joost Brouwer (1 keer), Tijmen Bestebreurtje (4 keer), Taco van de Kooij (4 keer), Daan Struik (5 keer), Tom Hovenkamp (2 keer), Jeffrey Prins (1 keer), Yannick Zwaan (2 keer), Yorick Geul (2 keer), Mitchell Prins (3 keer).

Dan Rolandus
Fotografie: Theo van Kralingen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant