Foto: Wil van Balen
Foto: Wil van Balen

Primera Kooistee reikt prijs uit

Actueel 270 keer gelezen

Daar hoor ik niets meer van! Dat was, wat door het hoofd spookte van Marja Verkerke toen ze haar antwoord op de vraag; “Hoeveel diensten bied Primera u”? beantwoorde met 21. En wat had ze het mis. Uit de vele inzendingen waren er uiteindelijk twee met het goede antwoord. En door eerlijk loten kwam Marja als winnaar uit de bus. Uit handen van Ingrid, Anja en Anita mocht ze een mooie bos bloemen in ontvangst nemen en een mooie mand met allerlei producten uit de Primera Kooistee. Iets te lezen, iets lekker, een cadeaubon, teveel om op te noemen. En op de vraag aan Marja of ze een volgende keer weer mee zou doen kwam een volmondig ja. Een blije winnares dus!

Diensten Primera Kooistee
Het zijn er nogal wat, de 21 diensten die Primera Kooistee u te bieden heeft. In een sneltreinvaart worden ze opgenoemd. We verkopen: tabak, lectuur, boeken, wenskaarten, kantoorartikelen, cadeaukaarten, cartridges, batterijen, dagbladen (kranten), E-sigaretten, cadeauartikelen, agenda’s en kalenders, snoep, simkaarten, scheermesjes en usb-stick. Er is een stomerij en we zijn servicepunt van PostNL. ‘Dus u kunt voor meer dingen binnenlopen dan u denkt’, laten Anja en Ingrid nog even weten.

Kerstactie
De volgende leuke actie is al weer van start gegaan. Plaatst u een bestelling bij de ambachtelijke slager voor de komende kerst dan maakt u kans op een overheerlijke kerstrollade. U hoeft er verder niets voor te doen, uw naam en telefoonnummer staat al op de bestellijst die u ingevuld heeft. Uit alle bestellingen wordt één winnaar gekozen. Voor de kerstdagen zal de prijsuitreiking plaatsvinden in MCD Hellevoetsluis die u kunt vinden aan de Forel in de Kooistee.

Gerda Jansen

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant