Hellevoetsluis pakt punt in Zeeland

Sport 136 keer gelezen

Sint Phillipsland – Hellevoetsluis heeft nog altijd na tien duels de ongeslagen status, maar de ploeg behaalde in het uitduel bij Noad het tweede gelijkspel van dit seizoen. Het werd 1-1 en bij rust was er nog niet gescoord. De ploeg van trainer Edwin de Koning mocht van geluk spreken dat er nog een gelijkspel werd behaald. De Zeeuwen kwamen vijf minuten voor tijd op voorsprong, maar in de extra tijd was het Michael Lugtenburg, die net was ingevallen, die voor het punt zorgde bij de Hellevoeters.

Het was hun enige kans en dat werd een doelpunt. Wij hadden wel twaalf kansen, onder andere op paal en lat. We hebben hard gewerkt en zijn dan ook blij dat we de gelijkmaker hebben kunnen binnen schieten. We blijven ongeslagen en kan vandaag niemand iets verwijten, we werden niet beloond’, zegt Edwin de Koning na afloop. Zaterdag ontvangt de ploeg WFB dat op de vijfde plaats staat.