Afbeelding

Nicole en Karen zijn ‘Hit’ in Hellevoetsluis.

Actueel 340 keer gelezen

Nog maar sinds enkele maanden vormen Nicole van Tooren en Karen de Groot samen het Hellevoetse promotiebureau ‘HIT’ De letters staan voor ‘Hellevoetsluis Is Top’ en dat is precies de boodschap die Nicole en Karen over Hellevoetsluis willen uitdragen. Maar er is meer dan alleen maar het promoten van alles wat er in Hellevoetsluis en vooral in de Vesting gebeurt. Nicole en Karen organiseren ook trips vanuit het hele land naar Hellevoetsluis.

Nicole: we hebben die naam niet voor niets gekozen. HIT Hellevoetsluis is een lokaal bureau voor tours, events en communicatie. Wij weten de parels van Hellevoetsluis te vinden voor de leukste dagjes uit en de beste events. Wij zijn daarom meer dan een organisator dank zij de service die wij bieden op het gebied van communicatie.’ Karen is een ervaren communicatieadviseur met een ruime ervaring o.a.in Amerika en Nicole is behalve een kind van wind en water, ook een gewaardeerd redactielid van deze krant. Opvallend bij beiden is het enthousiasme dat hen kenmerkt.

Karen: ‘Hellevoetsluis zien wij als een ruwe diamant die beetje bij beetje verder wordt geslepen tot zij fonkelend, sprankelend en stralend is. Wij zien lokale stichtingen, ondernemers en enthousiastelingen ieder op hun eigen eilandje mooie dingen doen. Wij willen een ieder graag laten meegenieten van al het moois dat Hellevoetsluis te bieden heeft. Van museum tot product, van bedrijf tot activiteit. HIT Hellevoetsluis vindt het dan ook een uitdaging de samenwerking met ondernemers en musea aan te gaan, zodat we de schijnwerper vol op Hellevoetsluis kunnen zetten.’

De boodschap van HIT is in de afgelopen maanden duidelijk overgekomen bij de musea, de ondernemers en vestingwethouder Peter Hofman. Als het enthousiasme van Nicole en Karen net zo overkomt naar het publiek voor uw evenement als het dat de afgelopen maand in Hellevoetsluis deed, dan wordt het zeker een HIT!


Informatie
U vindt HIT aan de Esplanade 5, 3321 LW Hellevoetsluis en u kunt HIT telefonisch bereiken op(0)6 41 78 87 37 of (0)6 53 48 72 45. Meer informatie is te vinden op www.hithellevoetsluis.nl
Blok & van Balen

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant