Afbeelding

Het Dok bruist van ambities

Actueel 247 keer gelezen

Frans van den Bos Hoveniers uit Brielle heeft maandag 10 november jl. twee plantenbakken aangeboden aan Ruud Meijer, directeur van Droogdok Jan Blanken, om de entree te verfraaien. Ook heeft Leon Schultz, tuinontwerper bij Frans van den Bos Hoveniers, toegezegd een ontwerp te maken voor het buitenterras. Een van de wensen is namelijk het aanleggen van een leuk terras zodat de mensen ook kunnen genieten van een kopje koffie op het prachtige buitenterrein. En zo gaat het vaak.

Achter de schermen van het Dok staat dag in dag uit een team van enthousiaste vrijwilligers klaar! Met veel plezier ontvangen ze bezoekers, schenken een kopje koffie, geven een rondleiding en ondersteunen ze de scheepseigenaren bij het dokken. Waar enthousiaste mensen werken borrelen er ideeën op om het Droogdok Jan Blanken nog leuker, interessanter en educatiever te maken voor bezoekers. Voor de haalbaarheid van onze ambities zijn wij nog op zoek naar een aantal partners, dat kan in financiële middelen zijn of facilitair. Wij waarderen elke vorm van ondersteuning en gaan dan ook graag met potentiele sponsoren in gesprek.

Wist u dat…
Droogdok Jan Blanken een stichting is zonder winst oogmerk - Het dok team bestaat uit 35 enthousiaste vrijwilligers en er kan er altijd nog eentje bij - 15.000 bezoekers per jaar - 20 dokkingen per jaar plaatsvinden - Een stichtingsbestuur alle activiteiten in goede banen leidt. Droogdok Jan Blanken is het enige dubbele, stenen droogdok in Europa. Een uniek monument en nog volop in bedrijf. Elk jaar trekt het Dok 15.000 bezoekers. Ook is het 200 jaren oude Droogdok nog operationeel en kunnen scheepseigenaren een plekje in het dok reserveren om hun schip te onderhouden of repareren. Voor meer informatie bezoek onze website http://www.droogdok.nl
Voor meer informatie: Droogdok Jan Blanken 0181 310197

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant