Afbeelding

Bezoek de Pieten op de Pieten-Buffel-Boot

Actueel 135 keer gelezen

Museumschip De Buffel in Hellevoetsluis is eind november het woon-, werk- en slaapadres van de Pieten. Ze pakken hier cadeautjes in, schrijven gedichten en maken surprises. De Pieten hebben het dan erg druk en kunnen wel wat hulp gebruiken van ‘hulp-pieten’. Vind jij het leuk om gezellig spelletjes te doen met de Pieten en zou jij wel eens willen weten waar zij slapen, eten en werken? Kom dan gezellig een kijkje nemen aan boord en wie weet, kom jij Sinterklaas ook nog aan boord tegen.

De Pieten-Buffel-Boot is te bezoeken op vrijdag 28 november om 13.00 en 14.30 uur, zaterdag 29 november om 11.00, 13.00 en 15.00 uur en zondag 30 november om 11.00 en 13.00 uur.
De Pieten willen natuurlijk graag weten hoeveel kinderen er komen, dus is het belangrijk je van te voren aan te melden. Wacht niet te lang, want VOL = VOL!
Meld je voor 25 november a.s. aan via de mail : buffel.activiteiten@gmail.com onder vermelding van de voor- en achternaam van de kinderen, de dag en het tijdstip en met hoeveel personen je bent (aantal kinderen + volwassenen). De entreeprijs voor kinderen bedraagt € 3,50 (inclusief een traktatie) en voor volwassenen € 5,00 (inclusief een kopje koffie met speculaas). Jaarkaarthouders krijgen gratis toegang. Breng ook een schoen mee, want wie weet stopt Piet er wel iets in!!!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant