OHVV redt het niet tegen TOGB

Sport 174 keer gelezen

OHVV heeft zondag niet kunnen winnen van TOGB. De ploeg uit Berkel en Rodenrijs won het duel met 0-1. De enige treffer van het duel kwam na ongeveer een uur spelen. ‘Voor rust ging het nog aardig gelijk op. De tweede helft waren we gewoon beter. We hebben voldoende kansen gehad, maar we maken dan geen doelpunt. Na de 0-1 hebben we nog meer druk gezet, maar daar kwam ook niets meer uit. Dat is erg jammer want we hadden een overwinning vandaag zeker verdiend’, zegt trainer Arie Horstink van de ploeg uit Oudenhoorn.

Zondag is de ploeg vrij, daarna volgt het treffen met koploper Gouda. De Oudenhoornaars staan op dit moment op de tiende plaats.