Afbeelding

Hellevoetsluis in slotfase langs DFS

Sport 126 keer gelezen

Hellevoetsluis is er zaterdag laat in geslaagd om de leidende positie in de derde klasse te behouden. Aan de Brielsestraatweg won de formatie van Edwin de Koning het duel met DFS met een magere 1-0. De enige treffer van het duel kwam bijna vijf minuten in de extra tijd. Het doelpunt voor de ploeg uit onze stad kwam op naam van Ferry van der Spuij. ‘Ik ben achteraf ontzettend blij met de drie punten. We speelden negen minuten extra en na bijna vijf minuten scoren we pas. We hadden in de wedstrijd allebei wel kansen om te scoren.

Dit is dan echt zo’n wedstrijd dat ik achteraf kan zeggen dat wij teveel en zij te weinig hebben gekregen. Complimenten voor de ploeg’, zegt trainer Edwin de Koning na afloop van het duel. Zaterdag is het bekerduel met VVOR. Het duel in Hellevoet begint om 14.30 uur. Hellevoetsluis hoorde na de rode kaart van Charlo Hassell een schorsing van zeven duels eisen door de KNVB. De voetballer gaat tegen de straf in beroep.

Opstelling Hellevoetsluis:
Desney Hoornweg; Vincent Mast, Rémon Haze (46 Armin de Rooij), Öner Sang-A-Jong , Huseyin Yavuzyigitoglu; Ferry van der Spuy, Frenk van Gelderen , Victor Hartog (76 Bram van Aken); Randy Schippers; Serkan Yavuzyigitoglu, Wouter Besters ( 31 Joey Salij).

Alex Hordijk
Fotografie: Theo van Kralingen

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant