Nieuwenhoorn wint van laagvlieger Krabbedijke

Sport 133 keer gelezen

Het was zaterdag een mooie middag aan de Rijksstraatweg voor Nieuwenhoorn. De formatie van Ben Mierop won van de nummer voorlaatst uit de competitie, Krabbedijke, met 4-1. Bij rust stond het nog 1-1. Het was Davy Mierop die voor de openingstreffer zorgde. Echter nadat de stand werd gelijkgetrokken, was het opnieuw Mierop die na rust de Hellevoeters op voorsprong bracht. Hierna was het Bunjamin Karahan die voor 3-1 zorgde en de eindstand werd bepaald door Diëgo de Graaf.

. ‘Het had makkelijker moeten zijn gezien de stand op de ranglijst. Zij tweede van onder, wij tweede van boven. We hebben wel twintig kansen gemist. Tot een kwartier voor tijd stond het 1-1. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt. De overwinning is meer dan verdiend’, zegt trainer Ben Mierop na het duel. Over anderhalve week is Kruiningen de tegenstander van Nieuwenhoorn.