Afbeelding

Helius laat zich afslachten door HVV ‘70

Sport 100 keer gelezen

De handballers van Helius hebben zich in Voorschoten flink te kijk gezet door zich met een 35-20 (19-10) nederlaag van de mat te laten vegen. De Hellevoeters hanteerden weer het oude euvel door bij tegenslag het hoofd weer tussen de knieën te brengen, de moed op te geven en te wijzen met het vingertje. ‘De ploeg had een totale offday,’ wond trainer John Geul er geen doekjes om.

HVV heeft weliswaar een sterke ploeg, maar dat neemt niet weg dat je je bij tegenslag al snel gewonnen geeft. Ik vind verliezen niet erg, maar de manier waarop bevalt me niet. We hebben een goede groep, ballen kunnen de mannen, maar op het mentale vlak zal er nog het een en ander verbeterd moeten worden en daar gaan we aan werken.’ Helius bezet met 2 punten uit drie wedstrijden de negende plaats in de brede middenmoot van de hoofdklasse B. De Hellevoeters spelen aanstaande zondag om 13.55 uur in De Fazant tegen het Haagse SOSKwieksport. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Helius (mannen): Rijnoud Bestebreurtje (31. Laurens Luyendijk); Joost Brouwer, Bas van den Heuvel (6 keer), Taco van de Kooij (2 keer), Tijmen Bestebreurtje (4 keer), Daan Struik (1 keer), Mitchell Prins. Tom Hovenkamp (2 keer), Nick Hovenkamp, Jeffrey Prins (1 keer), Yannick Zwaan (2 keer), Yorick Geul (2 keer).
Dan Rolandus

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant