Afbeelding

FC Vlotbrug staartclub na afgang tegen CION

Actueel 136 keer gelezen

FC Vlotbrug kan na de 5-1 (1-1) nederlaag in Vlaardingen tegen CION niet verder zakken dan de gedeelde veertiende plaats in de derde klasse C. ‘Ik had een klotenavond van de nederlaag, maar ik vraag me af of de spelers dat gevoel ook hebben,’ gaf Tom Larssen aan dat er mentaal heel wat bij de spelers veranderd zal moeten worden om de weg naar omhoog in te slaan. ‘Het is al drie weken een slappe hap. Sommige spelers denken dat zij kunnen voetballen, maar vergeten daarbij dat winnen van de duels, bikkelen en strijd ook onderdeel zijn van het spelletje voetbal. Ik mis bij een aantal van die mannen de mentale weerbaarheid in het veld met de wil om te willen winnen.

Voetballen doen we met z ’n allen, dat betekent dat we niet individueel, maar als team moeten werken. Doen we dat, dan hoort verliezen erbij. Ik heb vorig seizoen bij Zuidland een rot seizoen gehad, wil bij FC Vlotbrug weer niet zo ‘n seizoen meemaken,’ aldus de teleurgestelde trainer van FC Vlotbrug. De FC begon overigens goed aan de wedstrijd, want Stony van den Berg hielp zijn ploeg met 0-1 in het zadel. Op slag van rust was Mitchell de Zeeuw zo ongelukkig om zijn eigen doelman Marco Krommenhoek te passeren: 1-1. Dat was op een vervelend moment, want het karaktervolle CION trok in het tweede deel flink aan de teugels. Danny Koetsier was met een puntgave hattrick de gevierde man bij de Vlaardingers, bij wie Hulusi Mert ook nog een duit deed in het zakje van trainer Marco Sas. Mitchell de Zeeuw ontving zijn vierde onnodige praatkaart (!), dus wacht de vleugelverdediger een schorsing. FC Vlotbrug speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op De Kooistee tegen het karaktervolle, dus immer geladen Rijnmond Hoogvliet Sport. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl
FC Vlotbrug: Marco Krommenhoek; Léander Kotvis (60. Bart Bergwerf), Bram Scheringa, Nick Buijs, Mitchell de Zeeuw; Sjors Allersma, Siméon Seghers, Gijs Vermeer (80. Rafotski Cordoy); Danny Browne; Clint van de Veerdonk, Stony van den Berg.
Dan Rolandus

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant