Afbeelding

Ibis klautert omhoog na zege op Volley Voorne

Sport 302 keer gelezen

De volleybalsters van Ibis hebben zich door een 4-0 (25-15, 25-16, 25-20, 25-21) overwinning tegen Volley Voorne 2 genesteld in de subtop van de tweede klasse A. De Hellevoetsen zetten in De Morgenstont in de eerste set meteen druk op de ketel en liepen, mede door een uitstekende gevarieerde servicebeurt van Tina Koudijzer-de Haas, door naar een 25-15 setstand: 1-0. Voorne kwam iets meer in het spel, maar de thuisclub bleef toch het beste van het spel houden.

‘Voorne kwam in de laatste set heel dichtbij, maar uiteindelijk hebben we hen onder druk kunnen houden en dat wierp zijn vruchten af,’ aldus Amanda Bechtum. Bij Ibis waren Lucinda Brand, Naomi Verkerk en de van een blessure herstelde Danielle Engels weer van de partij. Suzanne Weerheim en Ine Rila-Houben ontbraken in het team. Ibis bezet met een wedstrijd minder in de benen de vijfde plaats in de tweede klasse A. De Hellevoetse volleybalequipe speelt aanstaande zaterdag om 16.30 uur in het Mercatus College de wedstrijd tegen Volley Zuid 4. Meer sport zie www.weekbladspijkenisse.nl, www.weekblad-bernisse.nl en www.groothellevoet.nl
Ibis (vrouwen): Rianne Jongejan, Lucinda Broecks, Naomi Verkerke, Danielle Engels, Petra Hoogendoorn, Amanda Bechtum, Tina Koudijzer-de Haas, Cynthia Verkerke.
Dan Rolandus
Fotografie: Theo van Kralingen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant