Afbeelding

HC Voorne maatje te klein voor Asvion

Actueel 197 keer gelezen

De hockeyers van HC Voorne hadden met een 0-6 (0-4) nederlaag weinig in te brengen tegen Asvion. De koploper in de tweede klasse B was een maatje te groot voor hekkensluiter uit Hellevoetsluis. ‘Asvion heeft een heel goede ploeg waar tegen we alleen maar achteraan konden hollen. Na twee minuten spelen liepen we door een vroege achterstand al achter de feiten aan

De thuisclub werd vervolgens voor de pauze op een 0-4 achterstand gezet, kreeg in het tweede deel nog wel vier strafcorners, maar moesten zich uiteindelijk neerleggen bij een pijnlijke 0-6 nederlaag. ‘Het programma is niet in ons voordeel, want de eerstkomende tegenstanders zijn de nummers drie Groen Geel en twee Etten Leur. Ik hoop op een stunt, anders zullen we daarna onze kansen moeten pakken,’ blijft coach Jeroen Bijl geloven in de ommekeer. Bij HC Voorne ontbrak Jimmy Keemink met een gebroken middenhandsbeentje. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
HC Voorne (mannen): Joery Valentijn; Phillip Snijders, Ritchie Keemink, Jeroen van Duijvenbode, Pim Ravenschlag; Maarten Troost, Menno Immink, Dyon van den Berg; Rick Kroes, Robert Felling, Ian van den Dool. Lucas Waardenburg, Stan Levels Stijn Verburg en Jochen Uil kwamen ook in actie.
Dan Rolandus
Fotografie: Theo van Kralingen

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant