Afbeelding

Volleybalsters Ibis doen goede zaken

Sport 108 keer gelezen

De volleybalsters van Ibis hebben met een 2-3 (21-25, 25-23, 22-25, 25-20, 12-15) overwinning in Hoogvliet tegen Yum en een klinkende 4-0 (25-22, 25-20, 25-12, 25-16) zege op eigen bodem tegen Apollo goede zaken gedaan. De Hellevoetsen hebben zich met een wedstrijd minder in de middenmoot van de tweede klasse A genesteld.

‘We hebben tegen Yum matig gespeeld, teveel punten door slordigheden en fouten weggegeven. De winst in de eerste set gaf ons lucht, maar in de tweede set leidde de foutenlast tot het setverlies. We zaten in de derde set even in een dip, maar uiteindelijk trokken we de set met 22-25 toch over de streep. In de vierde set keerde het geloof weer terug, maar toch verloren we deze met 25-20. De vijfde set was rommelig, maar waren wij net iets sterker. We hebben het tegen Apollo met de volle winst goed gemaakt,’ aldus aanvoerster Amanda Bechtum. Tegen Yum ontbraken Naomi Verkerke (werk), Danielle Engels en Lucinda Broecks (vakantie). Bij Ibis viel Rianne Jongejan op met rake klappen. Ibis speelt aanstaande zaterdag om 14.45 uur in de Holy in Vlaardiungen tegen Move4U. Meer sport zie www.weekbladspijkenisse.nl, www.weekblad-bernisse.nl en www.groothellevoet.nl
Ibis (vrouwen): Rianne Jongejan, Ine Riela-Houben, Petra Hoogendoorn, Amanda Bechtum, Tina Koudijzer-de Haas, Cynthia Verkerke, Suzanne Weerheim..
Dan Rolandus

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant