Afbeelding

’t Capproen veegt Volharding van de mat

Verkeer 121 keer gelezen

’t Capproen heeft de eerste helft van de veldcompetitie afgesloten met een klinkende 28-9 (15-4) overwinning tegen Volharding. Het team van coach Joop Edixhoven bezet de eerste plaats in de vierde klasse I en gaat daarmee vol vertrouwen de zaalkorfbalcompetitie in. Dianne Kuiper was met een score van liefst 11 punten de grote vrouw bij ’t Capproen.

‘We hebben uitstekend geprofiteerd van de fouten die zij maakten,’ complimenteerde de coach van ’t Capproen zijn manschappen. De wedstrijd was met een score van 8-2 na ruim tien minuten al gespeeld. De eerste acht treffers werden allen gemaakt door vrouwen. ‘De mannen opereerden onder de korf en de vrouwen speelden in de punt. Kortom, het verschil was gewoon te groot. We hebben de eerste helft van de veldcompetitie buiten verwachting uit stekend afgesloten. Ik wist dat Atlas de te kloppen ploeg zou zijn in de afdeling en ik had een beetje gerekend op ZKV, maar dat is weggevallen.’ Meer sport zie www.weekbladspijkenisse.nl, www.weekblad-bernisse.nl en www.groothellevoet.nl
’t Capproen: Richard van Marion (4 keer), Dennis Zwarts (1 keer), Loraine Krukkert (3 keer), Brittany de Kruif (6 keer); Freek Sjouw, Nathan Doodkorte (3 keer), Dianne Kuiper (11 keer), Manon Doodkorte.
Dan Rolandus

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant