OHVV maakt flinke uitglijder tegen AGE

Sport 114 keer gelezen

OHVV heeft op Zestienhoven een forse 6-2 (4-2) nederlaag geleden tegen AGE. De Oudenhoornaars moesten niet alleen drie punten inleveren, maar liepen met zes gele en een rode kaart na afloop voor Yannick Ponit nog meer averij op. ‘We hebben de wedstrijd zeker niet door de scheidsrechter (De Graaf uit Den Haag, DR) verloren, maar een feit is wel dat de man de wedstrijd volledig heeft dood gefloten,’ sprak trainer Arie Horstink zijn ongenoegen uit over diens leiding.

‘De wedstrijd was al afgelopen, toen de scheidsrechter in het halletje van het complex op weg naar de kleedkamer zelf tegen Yannick opliep, maar ik tot mijn verbazing constateerde dat in omgekeerde stelling Yannick op het wedstrijdformulier gewoon rood had gekregen. Belachelijk, de scheidsrechter had gewoon de pik op die jongen. Wij zullen het gedrag van de scheids bij een eventuele schorsing bij de Bond zeker aanvechten.’ Yannick Ponit zal vanwege zijn vierde gele kaart in elk geval ontbreken tegen DRL. Het begon overigens uitstekend voor OHVV, want na één minuut spelen schoot Jarno Huisman zijn ploeg al naar een 0-1 voorsprong. Halverwege de eerste helft was het al 2-1 waarna het de wedstrijd van scheidsrechter De Graaf zou worden. Patrick van Dorp bracht de spanning op slag voor rust nog terug tot 3-2, maar even later peurde AGE er toch nog een 4-2 theestand uit. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
OHVV: Rick Groenendijk; Stefan Berkman, Michiel Tange, Slavisa Milojevic, Chris Peters (65. Mitco Milojevic); David Keijzerwaard (65. Davey van Velzen), Patrick van Dorp, Aron van der Steen (65. Raymond Berkman); Ramon van de Bie, Yannick Ponit, Jarno Huisman.