Afbeelding

Jolige kletsmajoor op zoek naar zijn eigen circus

Actueel 106 keer gelezen

Seabert is een jolige zwart-witte kater van ongeveer anderhalf jaar oud. Hij is zwervend aangetroffen met een kale achterhand door een vlooienallergie. Nadat hij in het asiel een vlooienbehandeling heeft gehad, is zijn vacht is helemaal terug gegroeid. Toen hij net bij ons in het asiel binnenkwam was hij nog wat verlegen en bang, maar daar is allang niets meer van te bekennen! Het is een hele lieve, aanhankelijke kater die lekker kan kletsen en antwoord geeft op al uw vragen.

Hij is altijd in de weer, dol op spelen en zal het dan ook zeker waarderen om buiten lekker een frisse neus te halen. Seabert is ook echt een clown en eigenlijk altijd bezig. Je zult hem weinig stil zien zitten! Bent u al nieuwsgierig en staat u te popelen om hem van dichtbij te bekijken, kom dan vast langs of neem contact op met ons asiel in Spijkenisse. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-3437112.
Dierenbescherming Rijnmond vangt dieren op in haar zes dierenopvangcentra, helpt dieren in nood en haalt zwervend aangetroffen dieren op met haar dierenambulances. De dierenambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp aan dieren in nood via 0900-112 00 00.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant