Eigenaresse Pom's Paradise Birgit Broekhuizen is superblij met de nieuwe winkel.
Eigenaresse Pom's Paradise Birgit Broekhuizen is superblij met de nieuwe winkel.
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Pom’s Paradise gaat verhuizen naar de Rijksstraatweg!

Algemeen 2.839 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dierenspeciaalzaak Pom’s Paradise verwelkomt binnenkort klanten op haar nieuwe locatie op Rijksstraatweg 54, naast de Passage.

Eigenaresse Birgit Broekhuizen vertelt enthousiast: “Al geruime tijd liep ik tegen de beperkingen van onze huidige locatie aan. Met veel plezier hebben we 16 jaar lang onze winkel aan de Hoonaartstraat gerund, maar de ruimte schoot tekort voor ons groeiende assortiment en de wensen van onze klanten. Het is bijzonder dat we deze kans krijgen; een mooi, groter pand op een fijne locatie.” 

“Het nieuwe pand, dat twee keer zo groot is als onze huidige winkel, biedt ons de mogelijkheid om een ware beleving te creëren. Het pand is bijna kant- en klaar opgeleverd. We hoeven niet te gaan schilderen of klussen. Het enige wat we moeten doen is de stellingen opbouwen, al onze spullen overbrengen - en dat zijn er nogal wat - en dan kunnen we gaan inrichten. En dan is het zover, vrijdag 31 mei open ik de deuren van de nieuwe winkel” vertelt Birgit trots. “Natuurlijk wordt het nog heel hard werken om dit voor elkaar te krijgen, maar dat het 31 mei moest worden, dat stond voor mij vast. Dat is namelijk de datum waarop ik 16 jaar geleden, in 2008, mijn winkel aan de Hoonaartstraat begon. 

Woensdag 29 mei gaan we de groter vriezers al naar het nieuwe pand overbrengen. Donderdag 30 mei is Pom’s Paradise dicht om de laatste puntjes op de i te zetten voor de feestelijke opening op vrijdag 31 mei. Vrijdag 31 mei, vanaf 12 uur, is iedereen welkom, we leggen zelfs de rode loper uit! We krijgen van onze vaste leveranciers leuke ‘giveaway’s’. Ook is de IJsboerin aanwezig tijdens de opening. En we zijn druk bezig om een superleuke winactie te verzinnen waarbij een mega grote pluchen octopus zal worden verloot. Hou hiervoor onze Facebookpagina in de gaten! Niet alleen 31 mei staat de winkel in het teken van de feestelijke opening, ook zaterdag 1 juni worden de slingers opgehangen! 

Birgit runt haar dierenspeciaalzaak samen met haar vaste medewerker Ilona. Beiden zijn altijd in voor een gezellig praatje en hebben talloze tips en weetjes paraat over de verzorging van huisdieren. “Met meer ruimte kunnen we ons assortiment beter presenteren en nog meer dierenliefhebbers verwelkomen in onze vernieuwde winkel.” Bij Pom’s Paradise vind je alles om het leven van je harige of gevederde vriendjes extra leuk te maken! Van knusse mandjes tot kleurrijk speelgoed dat hen actief houdt. En vergeet de stijlvolle accessoires niet, zoals hippe halsbanden en trendy draagtassen. Ook staan er gezonde goodies klaar, van vitamines tot verantwoord voer om hun welzijn te ondersteunen. ” De producten die ik verkoop zijn verantwoord met gezonde, natuurlijke ingrediënten én ook nog eens betaalbaar. Er is steeds meer vraag naar dit soort diervoeding. Gezonde en verantwoorde diervoeding vind ik erg belangrijk. Dat is wat ik wil uitdragen en waar ik voor sta. Dus kom langs en ontdek hoe je jouw pluizige metgezel in de watten kunt leggen!

Iedereen is vanaf 31 mei van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel aan de Rijksstraatweg. En tot die tijd helpen we je graag op onze huidige locatie aan de Hoonaartstraat.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

!

Uit de krant