OHVV deelt met JHR

Sport 302 keer gelezen

OHVV is er niet in geslaagd om zich op drie punten van leider Gouda in de subtop van de tweede klasse D te nestelen. De Oudenhoornaars kwamen op het sportpark aan de Eeweg niet verder dan een 2-2 (2-2) gelijkspel tegen het immer onberekenbare JHR en zakten naar plaats zes. ‘JHR heeft een goede ploeg, dus was het een moeilijke wedstrijd,’ gaf trainer Arie Horstink daarmee aan content te zijn met de deling. ‘Beide teams hebben nauwelijks kansen gehad. Wij hebben drie kansen gekregen en er twee van benut, dan doe je het goed.’

OHVV begon in een aantrekkelijke eerste helft overigens goed, want na vijf minuten spelen schoot Jarno Huisman een voorzet van Ramon van de Bie tegen het garen. Zeven minuten later leidde Yannick Ponit met onnodig balverlies en vervolgens een aantal slordigheden in de omschakeling de gelijkmaker in van Raymillio Delba: 1-1. JHR nam in minuut twintig door Angelo Semil zelfs met 1-2 de leiding, maar halverwege bracht Ramon van de Bie op een aangever van Jarno Huisman de stand op 2-2. ‘Voor de rest van de wedstrijd gebeurde er niet zoveel, was het meer een strijd tussen de zestienmetergebieden,’ besloot Arie Horstink. OHVV speelt aanstaande zondag om 14.00 uur op Zestienhoven tegen AGE. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
OHVV: Rick Groenendijk; Stefan Berkman, Michiel Tange, Slavisa Milojevic, Chris Peters; David Keijzerwaard (46. Mitco Milojevic), Patrick van Dorp (84. Raymond Berkman), Aron van der Steen; Ramon van de Bie (65. Thomas Biesheuvel), Yannick Ponit, Jarno Huisman.