Afbeelding

Ibis maakt valse start tegen Forza Schouwen-Duiveland

Sport 93 keer gelezen

De volleybalsters van Ibis hebben de ouverture van het nieuwe volleybalseizoen in de tweede klasse A tegen Forza Schouwen-Duiveland met 1-3 (25-23, 24-26, 24-26, 11-25) nederlaag afgesloten. Het team van de 50-jarige club uit Hellevoetsluis speelde in De Morgenstont op een goede wedstrijd.

We zijn met een nieuwe tactiek van 3-1-2 overgestapt naar 3-2-1. Dat was best even wennen, maar op zich ging het goed en wonnen we de eerste set met 25-23. We speelden in de tweede en derde set hetzelfde systeem, kwamen op het laatst net dat beetje geluk tekort om de sets naar ons toe te trekken en verloren. In de laatste set zat het er niet meer in en hebben we deze laten lopen,’ analyseerde aanvoerster Amanda Bechtum. Bij Ibis ontbraken Lucinda Broecks en Danielle Engels (kuitspier) ontbraken en Naomi Verkerke debuteerde in het team. Ibis speelt aanstaande zaterdag om 10.30 uur in het MFC Boomgaardshoek in Hoogvliet tegen Yum. De mannen van Ibis zegevierden in de eerste klasse A met 4-0 (25-22, 25-20, 25-14, 25-16) over Volley Voorne. De volleyballers van Ibis spelen zaterdag om 14.45 uur in de Mercatus in Rotterdam tegen Volley Zuid 2. Meer sport zie www.weekbladspijkenisse.nl, www.weekblad-bernisse.nl en www.groothellevoet.nl
Ibis (vrouwen): Rianne Jongejan, Ine Riela-Houben, Petra Hoogendoorn, Amanda Bechtum, Tina Koudijzer-de Haas, Cynthia Verkerke, Suzanne Weerheim, Naomi Verkerke.
Dan Rolandus
Fotografie: Theo van Kralingen

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant