OHVV loopt tegen eerste nederlaag op

Sport 257 keer gelezen

OHVV is aan de Rotterdamse Oldegaarde tegen zijn eerste nederlaag aangelopen. De formatie van Arie Horstink verloor het duel tegen Spartaan ’20 met 4-2 (2-1). De Oudenhoornaars bezetten de vijfde plaats in de tweede klasse D. De grote held bij Spartaan ’20 was de pas 17-jarige doelverdediger Marvin Nootenboom, die met uitstekende reddingen diverse Oudenhoornse doorboringen wist te voorkomen. ‘Het was voor ons een kansrijke wedstrijd, maar die keeper was héél erg goed,’ droeg Arie Horstink de overwinning van Spartaan ’20 op aan de doelverdediger.

‘Qua honderd procent kansen hadden we hier met 6-8 moeten winnen, maar die keeper heeft de club gered.’ OHVV nam in een aantrekkelijke wedstrijd, waarin beide teams opgingen voor de volle winst, na zeven minuten spelen uit een vrije trap van Patrick van Dorp de leiding: 0-1. Na ruim tien minuten spelen trok Eugene Ignacia de plooien na een goede aanval weer glad: 1-1. Toy Seide strafte op het halfuur een verdedigingsfout af: 2-1. OHVV probeerde nog voor rust langszij te komen, maar Yannick Ponit en Jarno Huisman lieten alleen voor de keeper goede kansen onbenut of werden een prooi voor doelman Nootenboom. ‘We hebben in de afwerking nog wel een slag te slaan,’ meende Horstink. De Oudenhoornaars probeerden met enkele wissels langszij te komen, maar het was Spartaan ’20 dat tien minuten voor tijd via Niels Kremer op 3-1 kwam. Ramon van de Bie bracht de spanning vijf minuten voor tijd met een voltreffer weer terug in de wedstrijd: 3-2. Nadat Jarno Huisman voor het aandringende OHVV de kans op 3-3 had laten liggen, wierp Desire Simson de wedstrijd met zijn 4-2 in het slot. Bij OHVV maakte Mitco Milojevic na een langdurige blessure zijn competitiedebuut voor OHVV. De Oudenhoornaars spelen aanstaande zondag om 14.30 uur op het sportpark aan de Eeweg tegen hekkensluiter JHR. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
OHVV: Rick Groenendijk; Stefan Berkman, Michiel Tange, Slavisa Milojevic (80. Raymond Berkman), Chris Peters; David Keijzerwaard (65. Thomas Biesheuvel), Patrick van Dorp; Aron van der Steen (65. Mitco Milojevic); Yannick Ponit, Jarno Huisman.