Hockeyers HC Voorne wachten op eerste overwinning

Sport 176 keer gelezen

De hockeyers van HC Voorne hebben tegen Warande ook de derde wedstrijd in de tweede klasse B verloren. Het werd 3-1 (1-1) in Oosterhout. De HC sluit samen met Ommoord en HDS de rij in 2B. De Hellevoeters, die uitkwamen zonder Stijn Verburg, begonnen goed aan de wedstrijd, want na twee minuten spelen schoot Robert Felling zijn ploeg uit een strafcorner naar een 0-1 voorsprong.

We zijn in alle wedstrijden nog voor gekomen, maar zijn niet in staat om de voorsprong dan vast te houden,’ verklaarde Jeroen Bijl. ‘Warande is volgens mij zelfs het beste team van de afdeling.’ Warande kwam in de achtste minuut alweer op gelijke hoogte: 1-1. De bezoekers kregen in de aantrekkelijke wedstrijd van beide kanten daarna twee mogelijkheden, maar Jimmy Keemink en Robert Felling wisten geen bres te slaan in de Oosterhoutse afweer. Warande kwam tien minuten na rust op 2-1. HC Voorne probeerde de schade te herstellen, maar in de 65e minuut brak een benutte Oosterhoutse strafcorner het verzet van HC Voorne: 3-1. ‘Ondanks drie nederlagen is er zeker geen paniek. De hele ploeg blijft positief en is er van overtuigd dat het nog de nodige punten zal pakken. Zij weten dat zij goed hockey kunnen spelen. Tegen elke tegenstander moet je er volle bak tegenaan. Zondag spelen we tegen Alecto, een goede ploeg, maar we spelen thuis, dus zou je moeten stellen dat we gaan winnen,’ aldus Jeroen Bijl. HC Voorne speelt aanstaande zondag om 14.30 uur aan de Boerseweg tegen Alecto. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
HC Voorne (mannen): Joery Valentijn; Phillip Snijders, Ritchie Keemink, Jeroen van Duijvenbode, Pim Ravenschlag; Maarten Troost, Dyon van den Berg, Menno Immink; Jimmy Keemink, Robert Felling, Ian van den Dool. Lucas Waardenburg, Stan Levels, Rick Croes en Jochen Uil kwamen ook in actie.