Afbeelding

Mooi rood is niet lelijk

Actueel 135 keer gelezen

Binky is een rode ex-kater die via een huisuitzetting bij ons in het asiel terecht is gekomen. Binky is 12 jaar oud. In eerste instantie is Binky wat angstig, maar als hij je eenmaal vertrouwt is hij hartstikke lief en wordt dan graag aangehaald. Gezien zijn leeftijd hebben wij voor de zekerheid een algemeen bloedonderzoek laten doen en gelukkig blijkt Binky nog kerngezond te zijn

Binky lijkt niet echt gecharmeerd te zijn van andere katten en gezien zijn wat angstige aard in eerste instantie denken wij dat het ook niet zo handig is om Binky naar buiten te laten.Voor Binky zoeken wij een rustig onderkomen zonder andere katten. Zoek je een lief maatje? Neem dan snel contact op met ons asiel in Spijkenisse. Het telefoonnummer is 088-3437112. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend langs komen.
Dierenbescherming Rijnmond vangt dieren op in haar zes dierenopvangcentra, helpt dieren in nood en haalt zwervend aangetroffen dieren op met haar dierenambulances. De dierenambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp aan dieren in nood via 0900-112 00 00.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant