Afbeelding

Hockeyers HC Voorne delft onderspit tegen Rijswijk

Sport 97 keer gelezen

De hockeyers van HC Voorne hebben ook in de tweede wedstrijd in de tweede klasse B tegen Rijswijk het onderspit moeten delven. Het werd 4-5 (2-2) voor de Rijswijkers. De mannen van HC Voorne begonnen aan de Boerseweg goed aan de wedstrijd, want na vier minuten spelen had Robert Felling al een strafcorner in het mandje liggen: 1-0. Op het kwartier zag Ian van den Dool brood in een pass van Jimmy Keemink: 2-0. Rijswijk gaf zich niet zomaar gewonnen, want nog voor de thee kwamen zij terug tot 2-2.

Na de rust leek het even aangeslagen HC met 2-3 overlopen te worden, maar het antwoord van Jimmy Keemink op een aangever van Robert Felling kwam snel: 3-3. Zo trok Robert Felling de plooien bij een 3-4 achterstand uit een strafcorner op het uur ook weer helemaal recht: 4-4. De hoop op het eerste puntje gloorde, maar de Rijswijkers strooiden alsnog roet in het eten: 4-5. ‘Het was een wedstrijd, die alle kanten uitkon. We hebben goed gespeeld, maar als je met 2-0 voor staat mag je deze voor de rust niet meer weggeven. Maar aan de andere kant hebben we bij 2-3 en 3-4 de nodige veerkracht getoond door goed terug te komen. Jammer van de 4-5, maar het goede gevoel over de ploeg blijft me toch het meest hangen. Op dit niveau zijn er geen makkelijke wedstrijden, zullen we elke wedstrijd met vol overgave, scherpte en concentratie in moeten gaan. Ik heb er alle vertrouwen in,’ aldus coach Jeroen Bijl. HC Voorne, dat uitkwam zonder de geblesseerde Rick Croes, speelt aanstaande zondag in Oosterhout tegen Warande. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
HC Voorne (mannen): Arian Akbari; Ritchie Keemink, Jeroen van Duijvenbode, Stijn Verburg, Phillip Snijders; Maarten Troost, Dyon van den Berg, Menno Immink; Jimmy Keemink, Robert Felling, Ian van den Dool. Lucas Waardenburg, Stan Levels, Pim Ravenschlag en Jochen Uil kwamen ook in actie.
Dan Rolandus

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant