Clint v/d Veerdonk

FC Vlotbrug blij met puntje bij PPSC

Sport 220 keer gelezen

FC Vlotbrug heeft aan de uitbeurt bij PPSC met een 2-2 (1-1) gelijkspel een puntje aan het duel overgehouden. ‘Het was een goede uitslag in een rommelige wedstrijd,’ stelde Tom Larssen. ‘Wij hadden meer kwaliteit, maar we hebben er niet alles uitgehaald. Als je wilt meedoen om de prijzen is 4 uit 3 te weinig. De ploegen die wij tot nu toe hebben gehad, waren niet beter dan wij. Maar goed, met de wedstrijden tegen Excelsior en Poortugaal in het vooruitzicht weten we wat meer.

Ik ben over deze groep beslist niet ontevreden, heb het idee voldoende te kunnen groeien.’ Na vijf minuten spelen werd Clint van de Veerdonk (foto) na een uitgebalanceerde aanval binnen de zestien door de Schiedamse keeper onderuit gehaald, waarop Van de Veerdonk zelf de strafschop verzilverde: 0-1. Op het halfuur was de stand weer in evenwicht door een treffer van Yordi Eijsberg: 1-1. Het was in het tweede deel lang wachten eer er wat te vieren viel, maar dan wel door PPSC dat wederom Yordi Eijsberg zag scoren: 2-1. Twee minuten later bracht Stoney van den Berg uit een schitterende aanval over diverse schijven de partijen weer langszij: 2-2. ‘Op dat moment dacht ik nog dat we zouden doordrukken, maar goed, over de hele wedstrijd gezien mogen we niet ontevreden zijn,’ aldus trainer Tom Larssen. Danny Browne zag na twee keer geel de rode kaart. FC Vlotbrug speelt aanstaande zaterdag op De Kooistee om 14.30 uur tegen de amateurs van Excelsior ®. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
FC Vlotbrug: Marco Krommenhoek; Bram Scheringa, Léon van Straten, Mitchell de Zeeuw; Sjors Allersma (65. Wesley Warnaar), Robin Bredius (75. Bart Bergwerf), Siméon Seghers, Gijs Vermeer; Clint van de Veerdonk, Danny Browne, Stony van den Berg.