Afbeelding

Voorne-Putten Journaal

Actueel 139 keer gelezen

Spijkenisse - Woensdagmiddag 24 september gaan de Natuurmiddagen voor de jeugd van start. Tijdens deze middagen kunnen de kinderen van 6 tot 12 jaar in het Milieuhuis terecht om deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten die allemaal in het teken van de natuur staan. Elke woensdagmiddag is er een ander thema en kunnen de kinderen die meer van de natuur willen weten heerlijk hun gang gaan. Zelf doen, vragen stellen, en de antwoorden zoeken met de microscoop en de vele natuurboeken die dan aanwezig zijn maakt deze middag extra leuk en leerzaam.

Zo begint de eerste middag met een jeugd-natuurspreekuur. De kinderen mogen dan vondsten die ze b.v. tijdens de vakantie zelf in de natuur hebben gedaan meenemen. Ook is Merijn van den Hoogenhoff aanwezig. Een echte natuurgids en spoorzoeker. Hij gaat vertellen en laten zien wat natuur nu eigenlijk is en wat je hier allemaal kan vinden en doen en is de hele middag aanwezig om te helpen.

De Natuurmiddag wordt gehouden in het Milieuhuis, 1e etage in ‘’ de Boekenberg’’, Markt 40, Spijkenisse. Tijdstip: 14.00 - 16.00 uur. Meer weten? www.spijkenisse.nl/milieuhuis Wethouder Kees Dijkman opent de eerste Natuurmiddag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant