Afbeelding

OHVV klaar voor gevecht tegen OVV

Sport 120 keer gelezen

OHVV is het seizoen met een 1-2 (1-1) overwinning goed begonnen. De equipe van Arie Horstink heeft uit de eerste twee wedstrijden vier punten behaald. ‘Voetballend was het niet alles, maar de spelers hebben zich de pest gewerkt om de punten over de streep te trekken,’ complimenteerde de trainer van OHVV de inzet van zijn spelers. Dezelfde spelers hadden zich een avond eerder op de grote feestavond van OHVV tot in de laatste uren aardig vermaakt.

‘Dat merkte ik best de andere ochtend. Daarom neem ik m ’n petje af voor de strijdwijze.’ Yannick Ponit stond er evenwel naast omdat hij niet op tijd aanwezig was voor de wedstrijdbespreking. De Vlaardingers voetbalden beter, maar eenmaal over de rand van de zestien bleken zij de sterk en gegroepeerd spelende Oudenhoornse defensie niet te kunnen ontregelen. OHVV kwam al na zeven minuten spelen op voorsprong door de snelle Thomas Biesheuvel, die na een interceptie op het middenveld de perfect gegeven dieptepass van Patrick van Dorp tegen het garen joeg: 0-1. De thuisclub zette nog eens extra aan en dat leverde op het halfuur de gelijkmaker op van Robin Bonte: 1-1. De promovendus probeerde de bezoekers op de knieën te krijgen, maar het was Slavisa Milojevic die met zijn “linker” een vrije trap achter de kansloze doelman Van Willigen in de kruising joeg: 1-2. ‘We kregen vlak voor tijd nog één grote kans, maar verzuimden de drie tegen één situatie uit te buiten. Met hard werken eerst de punten pakken is goed voor het vertrouwen om er in het vervolg ook voetballend uit te komen,’ aldus Arie Horstink. OHVV is klaar voor de derby tegen OVV aanstaande zondag om 14.00 uur op het sportpark aan de Eeweg. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
OHVV: Rick Groenendijk; Stefan Berkman, Michiel Tange, Slavisa Milojevic, Chris Peters (75. Davy van Velzen); David Keijzerwaard, Patrick van Dorp; Aron van der Steen (60. Raymond Berkman); Thomas Biesheuvel, Ramon van de Bie (46. Yannick Ponit), Jarno Huisman.
Dan Rolandus

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant