Afbeelding

FC Vlotbrug vergeet in eerste deel door te drukken

Sport 215 keer gelezen

FC Vlotbrug is er na de 1-3 zege in de competitieouverture in en tegen Rozenburg niet in geslaagd om Leonidas aan de zegekar te binden. De formatie van Tom Larssen verloor het duel op het sportpark De Kooistee met 1-3 (0-1) van de Rotterdammers. ‘We hebben het eerste halfuur gewoon heel goed gespeeld, maar verzuimden in die fase de kansen te benutten,’ verklaarde de trainer van FC Vlotbrug de domper, die daarna zou volgen.

Leonidas, dat nog nauwelijks in de buurt van doelman Marco Krommenhoek was geweest, nam bij de eerste de beste kans de leiding door Nassardien Sabar: 0-1. ‘Vanaf dat moment vielen we in het oude liedje van lange ballen, was er geen overleg meer, wel meer aandacht voor de tegenstander en de scheidsrechter. Dat laatste is ook een proces waarvan we afmoeten. Kortom, we kwamen niet meer aan voetballen toe. De ploeg kan in de derde klasse aan de bak, want tegenstanders als Leonidas zullen we meer tegenkomen,’ waarschuwt Larssen zijn spelers op voorhand. De Hellevoeters probeerden nog wel orde op zaken te stellen, maar eenmaal 0-2 ( door Ian Londt) was het over. Doch nadat uitblinker Mitchell de Zeeuw halverwege de tweede helft de aansluiter (1-2) had binnengeschoten, was daar toch weer enige hoop. Het bleek ijdele hoop, want enkele minuten later wierpen de Rotterdammers de wedstrijd met een derde treffer van Milton Madja definitief in het slot: 1-3. ‘Het is zaak om ons niet meer uit het spel te laten halen, haalt toch niets uit, maar meer energie steken in het voetbal.’ FC Vlotbrug gaat aanstaande zaterdag op bezoek bij PPSC. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
FC Vlotbrug: Marco Krommenhoek; Bart Bergwerf, Léon van Straten, Mitchell de Zeeuw; Sjors Allersma (55. Daniel Deurloo), Nick Buijs, Siméon Seghers, Robin Bredius; Gijs Vermeer (75. Wesley Warnaar), Clint van de Veerdonk (46. Danny Browne), Stony van den Berg.
Dan Rolandus
Fotografie: Theo van Kralingen

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant