Afbeelding

Voorne aan Zee in gesprek met inwoners over de omgevingsvisie

Algemeen 518 keer gelezen

Voorne aan Zee - Maandag 25 maart is de gemeente gestart met gesprekken in alle dorpen en steden van Voorne aan Zee om te praten over de plannen voor de leefomgeving en de keuzes die gemaakt moeten worden voor de toekomst. 

De aftrap vond plaats op de markt in Brielle. Wethouder Igor Bal was erbij: “We hebben veel inwoners gesproken en goed geluisterd. Het is een goede manier om op deze manier van de inwoners te horen wat onze gemeente nodig heeft voor een mooie toekomst. Het gaat over het gebied waarin zij wonen, werken en leven.”

De gemeente Voorne aan Zee is bezig met het opstellen van de omgevingsvisie. Het gaat over allerlei thema’s die te maken met onze leefomgeving, zoals wonen, werken, mobiliteit, vrije tijd, gezondheid, natuur en duurzaamheid. De gemeente vindt het belangrijk te praten met de inwoners over bijvoorbeeld: waar wel en geen hoogbouw, wel of niet autoluw maken van de vestingen, mogelijkheden voor recreatie in de buitengebieden, woningbouw voor ouderen of juist voor jongeren, meer of minder toeristen enzovoorts.

Kom meepraten! Donderdag 4 april tussen 13:00u en 16:00u bij de Meent in Oudenhoorn

Zaterdag 6 april tussen 10:00u en 14:00u bij de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis

Het is ook mogelijk mee te praten via de online enquête op www.denkmeemetvoorneaanzee.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant