Afbeelding

De boeren en tuinders laat publiek kennis maken met teelt

Actueel 88 keer gelezen

Ook dit jaar was de pr.commissie Boeren en Tuinders zaterdag 9 augustus weer van de partij op de 57e editie van de Fokveedag in Hellevoetsluis! Met een goed gevulde en mooi ge-etaleerde kraam met producten van het eiland Voorne en Putten willen de boeren en tuinders laten zien wat er op het eiland geteeld en verzorgd wordt.

Naast de bezienswaardigheden van deze kraam konden de bezoekers ook voelen en ruiken aan de producten door mee te doen met een spel en kans maken op een kist vol met verse producten t.w.v. € 30,-. De winnares van deze gezonde prijs is Mevr. v. Brakel uit Abbenbroek.
Mede door de Russische boycot willen we juist nu extra aandacht voor de boeren en tuinders. Doordat Rusland donderdag een importverbod instelde op Europees fruit, groenten, vlees en zuivelproducten zijn de prijzen in een week tijd al fors gedaald en zullen er in de agrarische sector behoorlijk wat onzekerheden ontstaan. Steun de sancties tegen Rusland en help de boeren en tuinders door meer verse groente en fruit te eten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant