Afbeelding
stock

“Libet Cantare: Ik hou van zingen!”

Algemeen 427 keer gelezen

Voorne aan Zee - In een gloednieuw vocaal ensemble genaamd Libet Cantare, wat “Ik hou van zingen” betekent in het Latijn, komen zangliefhebbers samen voor een gedeelde passie. Het ensemble heeft gekozen voor een Latijnse naam vanwege het overwegend Latijnse repertoire en de esthetiek ervan.

Onder leiding van de inspirerende dirigent Willem Chr. Meyboom, komen de leden wekelijks op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur bijeen in een lokaal van het PENTA College Bahurim in Brielle. Het ensemble, gestart in april vorig jaar, heeft al een indrukwekkend optreden gegeven in de Catharijnekerk in Brielle en staat gepland voor een volgend concert op zaterdag 12 oktober, waar zij stukken van Mozart zullen uitvoeren, begeleid door instrumenten en solisten.

Geïnteresseerden in dit muzikale gezelschap zijn van harte welkom om contact op te nemen met Willem Chr. Meyboom, Paul Jonkers, of Kees Goedegebuure, of simpelweg langs te komen op een maandagavond. Kom en voeg je bij deze enthousiaste groep zangers!

Geïnteresseerden in dit muzikale gezelschap zijn van harte welkom om contact op te nemen  met Willem Chr. Meyboom, 06 53 15 32 93 / 3231kc29@planet.nl Paul Jonkers pkl_jonkers@hotmail.nl Kees Goedegebuure 06 28 50 96 18 / c.j.goedegebuure@ziggo.nl Of komgewoon even langs op maandagavond. U bent welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant