Afbeelding

Politie zoekt verdachte woninginbraak

Actueel 104 keer gelezen

In de nacht van maandag 31 maart op dinsdag 1 april 2014 is er ingebroken in een woning aan de Martin Luther Kinglaan in Hellevoetsluis. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar de verdachte. Tijdens de inbraak lagen de bewoners te slapen, zij hebben hiervan niets gemerkt. In de ochtend werd de inbraak ontdekt en waren er verschillende spullen weggenomen. Diezelfde nacht is er ook geprobeerd om bij twee andere woningen aan de M.L. Kinglaan in te breken. Vermoedelijk is ook deze verdachte hierbij betrokken geweest.

Signalement verdachte
De politie zoekt een blanke man, tussen de 25-40 jaar. Hij heeft een normaal/tenger postuur en kort donker bruin/zwart haar. Hij droeg die nacht een zwarte (lederen) jas met een lichte horizontale band aan de onderkant, een donkerblauwe spijkerbroek en witte sokken. Hij had donkere schoenen aan met een witte zool. Verder had hij een donker kleurige rugzak bij zich en droeg hij zwarte handschoenen.

Getuigenoproep
Bent of (her) kent u deze verdachte, of heeft u anderszins informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met de Politie Rotterdam-Rijnmond op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant