Afbeelding

Kermis op de Struystse Hoeck

Actueel 106 keer gelezen

Vanaf woensdag 25 juni t/m 29 juni staat de kermis weer op het Woordbouwerplein. Ieder jaar weet de organisatie wel weer een aantal nieuwe attracties aan te trekken voor de kermis op de Struystse Hoeck.

Zo is er dit jaar naast de populaire Deca Dance die zijn gondels overigens geheel in nieuwe moderne kleuren heeft gespoten ook de “Swing Bob”. In de vaktermen wordt dit een snelheidsmolen genoemd dus dat zegt genoeg.

Daarnaast een nieuw vliegend tapijt, genaamd “de Hartbreaker” dit blijft ten alle tijden een zeer geliefde attractie. Helaas voor het tweede jaar wederom geen botsautos maar dit jaar daarvoor in de plaats wel een heuse familie achtbaan. Deze is geschikt voor alle leeftijden en dus zeker een aanwinst op de kermis.

Vrijdag is de traditionele bonnetjes dag. Zaterdag de Markt en op zondagmiddag is er een bezoek van Mike de Ridder vanaf 15.00 uur. Mike is ridder in opleiding en zijn avonturen zijn dagelijks te zien op Zappelin. En vanaf 16.00 uur is er Peppa Pig. Peppa Pig houd van spelletjes, verkleden en gezellige dagjes uit, dus ook naar de kermis. Mike en Peppa zijn gek op de kermis en gaan dan ook graag op de foto dus vergeet uw fototoestel niet!

Het zal niemand zijn ontgaan maar zondag is er natuurlijk weer een belangrijke wedstrijd van het Nederlands elftal. Om toch na de wedstrijd nog publiek te trekken naar de kermis hebben de exploitanten een bijzondere actie bedacht. 10 % korting voor ieder doelpunt van het Nederlands elftal, dus dat wordt extra spannend!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant