Afbeelding

Dier in de spotlights

Actueel 80 keer gelezen

G.I. Joe zoekt stabiele thuisbasis Dit is Joe een kruising boerenfox en is 7 jaar. Deze dappere soldaat is trouw en heeft een vrolijk karakter. Hij is bij ons in het asiel terecht gekomen, omdat de spanning en de veranderende samenstelling van het gezin hem erg onrustig maakte. Na de komst van een baby gaf Joe op ieder geluidje acht door hard te janken.

Training en de hulp van een gedragstherapeut konden op korte termijn geen oplossing bieden. Voor Joe zijn wij op zoek naar rustige basis! Een baasje die de rust over weet te brengen naar hem, want hij spiegelt zich aan zijn omgeving. Zo vind hij grote honden soms heel spannend en kan daar dan naar uitvallen. Iemand die in zo’n situatie consequent en eerlijk is, zal een fijn maatje aan hem hebben. Deze militair in opleiding is leergierig en is al heel wat keren op oefening geweest. Zijn aandacht weet hij echter maar kort te richten op de training en heeft dan al snel iets anders in zijn vizier. Een groot punt van aandacht bij Joe is aandacht! Dat wil hij heel veel en het liefst de hele dag door. Hij kan er werkelijk geen genoeg van krijgen. Wij zoeken dan ook een nieuwe baas die veel met hem gaat doen en hem de aandacht kan geven die hij verdient. Joe is van alle markten thuis. Hij is snel, lenig en is wel in voor een lolletje. Bent u zoek naar een hondje om mee te doggy dancen, behendigheid te doen of iets anders leuks dan is Joe daar zeker voor te porren! Het is belangrijk dat hij speciaal dieetvoer krijgt i.v.m. het vetgehalte van de brokken. Hebt u het in zich om de commandant te worden van deze kanjer dan nodigen we uit om kennis te komen maken.

Dierenbescherming Rjinmond vangt dieren op in haar zes dierenopvangcentra, helpt dieren in nood en haalt zwervend aangetroffen dieren op met haar dierenambulances. De dierenambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp aan dieren in nood via 0900-112 00 00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant