De paden door Voornes Duin nodigen uit tot een langzamer tempo waardoor je de gelegenheid hebt om bewust te ademen en te genieten van de stilte in de natuur.
De paden door Voornes Duin nodigen uit tot een langzamer tempo waardoor je de gelegenheid hebt om bewust te ademen en te genieten van de stilte in de natuur.

Stiltewandeling in Voornes Duin

Algemeen 619 keer gelezen

Rockanje - In de stilte hoor je meer. Je bent je bewuster van je zintuigen en zal merken dat je wandeling anders is dan je gewend bent. 

Een stiltewandeling in Voornes Duin biedt een unieke gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en verbinding te maken met de serene schoonheid van de natuur. Voornes Duin, gelegen op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten, is een uitgestrekt duingebied dat bekend staat om zijn gevarieerde landschap en diverse flora en fauna.  Terwijl je verder wandelt, word je omringd door een kleurenpalet van groene tinten en de subtiele geuren van wilde bloemen en planten. Het duinlandschap verandert voortdurend. De stilte wordt alleen doorbroken door het zachte ritselen van bladeren.

Ga mee met de natuurgidsen en ervaar wat het met je doet. Stil zijn is iets wat we (te) weinig doen. Zeker met de drukte van alle dag waarin je alle ballen hoog probeert te houden. Door bewust te luisteren naar wat in de natuur gebeurt, maak je je hoofd leeg en ervaar je ultieme rust. Natuurgidsen nemen je mee door het duingebied van Voorne en laten je andere zintuigen aanspreken dan tijdens een gewone wandeling. Een bijzondere ervaring waar je nog lang met plezier aan terug zult denken. Neem wat te eten en te drinken mee. Honden kunnen niet mee. Trek goed schoeisel aan. Parkeren is gratis Bij onvoldoende deelnemers en slecht weer kan de excursie worden geannuleerd Zaterdag 24 februari 07:30 uur tot 09:30 uur. Parkeerplaats Waterbos, Rockanje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant