Kazerne Haerlem
Kazerne Haerlem

Speurtocht voor kinderen in de vesting

Algemeen 916 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op vrijdagavond 8 maart 2024 organiseert Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis een speurtocht voor kinderen. Speuren naar verborgen letters om de schat te vinden, maar dan wel in het donker, dus neem je zaklamp mee.

Er zijn reflectoren verstopt met daarop letters, heb je alle letters verzameld dan kan je de letters gebruiken om die in een puzzel te verwerken. Heb je de puzzel goed opgelost dan kan je met de aanwijzingen op zoek naar de schat. Dat wordt natuurlijk reuze spannend, in het donker speuren over de verdedigingswerken van Hellevoetsluis. Kom je ook? 

Ze starten om 19:30 op vrijdag 8 maart 2024 bij de kazerne Haerlem in de vesting van Hellevoetsluis. Aanmelden is wel een vereiste. Je kunt deelnemen onder begeleiding van een volwassene. De kosten zijn € 3,00 per persoon. Begeleiders kunnen gratis deelnemen. Het is wel belangrijk dat je kunt lezen.

Ga om je aan te melden naar de site www.fronttaal.info en kies voor “activiteiten” je kunt dan verder klikken op reflectorspeurtocht.

Heb je vragen dan kun je ook bellen naar 06 – 312 54 909.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant