Afbeelding
Foto: PR
Ingezonden mededeling

Moerman Woon Promenade viert 150 jarig jubileum!

Algemeen 2.812 keer gelezen

Hellevoetsluis - Moerman Woon Promenade viert dit jaar zijn 150 jarig jubileum, een mijlpaal voor hun en de regio. “We zijn ontzettend trots dat we dit hebben mogen bereiken, dat we in 1,5 eeuw zoveel klanten hebben kunnen helpen en woonhuizen hebben kunnen inrichten is een droom die uitkomt”. Wij vieren ons jubileum het hele jaar door, met elke maand een mooie actie. Deze maand onze grootste win-actie ooit, win een bankstel!

150 jaar geleden begon Hadde Moerman een kleermakerij in Nieuw Hellevoet, 20 jaar later koopt hij een weiland op de hoek van de Rijksstraatweg en bouwt in 1894 een pand. Hij verkocht kleding, gordijnen, bedden, vinyl, kachels, naaimachines en kinderwagens. De Moerman generaties daarna wisten langzaam uit te breiden en bouwden, maar nam ook panden over van de rubberfabriek. Tot op heden zijn er verschillende formules zoals Profijt Meubel, INHOUSE en Feelings Wonen. Bij onze winkels Slapen en Meubelaer hebben wij bekende merken als Pullman, M-Line, Caresse, Rivera Maison en Urban Sofa. Op de promenade is er een lunchroom maar zijn ook winkels aangesloten zoals de Action, Jysk, Decokay, Dorcas en de Bristol.

In 2023 is er een complete verbouwing geweest voor onze Feelings Winkel. Met een ervaren team waarbij vele werknemers die al meer dan 20 jaar in dienst zijn, kan iedere klant geholpen worden. Bestelde meubels en voorraad komen binnen in ons magazijn in Brielle. Indien de klant wenst dat dit gebracht en of gemonteerd moet worden, doen we dat met onze eigen werknemers van de bezorgdienst.

Haddie, Manja, Ronald en Noelle werken inmiddels meer dan 25 jaar in het familiebedrijf. Inmiddels is de 6e generatie Danny en Jerry de zaak komen versterken om het voortbestaan van de firma na 150 jaar met vertrouwen voort te zetten.

Aan onze gewaardeerde klanten, loyale medewerkers, willen we onze oprechte dankbaarheid delen. Zonder uw vertrouwen en steun zouden we niet zijn waar we vandaag zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant