Afbeelding

Lintjesregen in Hellevoetsluis

Actueel 286 keer gelezen

Op 25 april ontvingen vier inwoners van Hellevoetsluis een Koninklijke onderscheiding in het kader van de algemene decoratieronde, oftewel de Lintjesregen. Burgemeester Erik van Heijningen ontving deze inwoners in de raadzaal om hen de versierselen behorende bij de Onderscheiding op te spelden.


Mevrouw Alie van Beek – Blumenthal (1944)
Mevrouw van Beek is sinds 1980 vrijwilliger in het verpleeghuis Grootenhoek, eerst als gastvrouw en later bij activiteiten. En sinds 2007 is zij werkzaam bij diverse evenementen bij het Droogdok Jan Blanken.
Mevrouw Alie van Beek – Blumenthal is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Cafer Demirtürk (1953)
De heer Demirtürk heeft zich sinds 1997 bezig gehouden met het bevorderen van de integratie door het organiseren van feesten tussen diverse bevolkingsgroepen, het organiseren van voetbalwedstrijden met andere voetbalverenigingen en het organiseren van Turkse kinderfeesten in samenwerking met de Turkse Vrouwencommissie. Tevens heeft de heer Demirtürk veel tijd gestoken in de verhuizing van het verenigingsgebouw van de Turkse Vrouwencommissie. De heer Demirtürk houdt zich ook bezig met het beheer van de vereniging, zoals reparaties, inkoop, onderhoud, contacten, boekhouding en het organiseren van open dagen etc.
De heer Demirtürk is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mevrouw Marion Löbker-Putters (1957)
Mevrouw Löbker-Putters is reeds 25 jaar hoofdleidster op peuterspeelzaal R.K. de Regenboog te Rotterdam (wijk Beverwaard). Voor de kinderen is zij meer een grootmoeder dan een peuterleidster. Zij voorziet de kinderen van kleding, wanneer de ouders dit niet kunnen realiseren. Zij neemt kinderen in haar vrije tijd mee voor een dagje uit, wanneer dit voor de ouders financieel niet haalbaar is. Tevens geeft mevrouw Löbker de laatste jaren trainingen aan ouders zoals “Peuter inzicht” en “Puk thuis” met als doel het verbeteren van de omgang tussen ouders en kind.
Mevrouw Marion Löbker-Putters is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mervouw Meini Sonius – Poldervaart (1946)
Mevrouw Sonius-Poldervaart is verpleegkundige en heeft jarenlang gewerkt als hoofd verzorging in de verzorgingshuizen Voornesteijn en Bernissesteijn. Mevrouw Sonius is al ruim dertig jaar vrijwillig actief bij verschillende onderdelen van het Rode Kruis. Mevrouw Sonius heeft als verpleegkundige de leiding, ze stuurt de verpleegkundigen taken aan en verzorgt de zieke medemens. Ze doet dat met veel liefde en respect. Ook in Zwitserland en bij verscheidene Mappa Mondo huizen voor ernstige chronisch zieke kinderen heeft zij veel vrijwilligerswerk verricht.
Mevrouw Meini Sonius – Poldervaart is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant