Afbeelding

Benefiet Team Bondgenoten 2014

Actueel 114 keer gelezen

Woensdag 23 april organiseert Theater Twee Hondjes een fantastische benefiet voor een fantastisch doel. De beklimming van de Alpe D’Huzes door Team Bondgenoten. Het belooft een heerlijk muzikale avond te worden met Margriet Eshuijs, Maarten Peters en PEEN! Ook Betty & Bea zijn van de partij om de avond aan elkaar te praten.

Team Bondgenoten
5 van de 8 leden van Team Bondgenoten zijn geïnspireerd geraakt om mee te doen na het supporten van het team in 2013, die stonden op de berg aan te moedigen, mensen staan er misschien niet bij stil maar het doet wat met je als je vrienden en familie daar staan, het geeft je energie. Buiten dat is het ook een enorme beleving om zo'n mooi evenement van dichtbij mee te maken. Bij deze een oproep aan een ieder die wel even een uitje kan gebruiken, en daarbij ons nog eens de energie geven die laatste zware bochten richting finish! Iedereen doet mee met zijn eigen sterke motivatie, 6 van ons doen het omdat zij mensen die hen dierbaar zijn, zien strijden tegen kanker of er helaas aan zijn overleden. De andere 2 teamleden doen het ook voor anderen, maar vooral voor zichzelf, zij zijn ook ziek. Onze doelstelling is om met elkaar € 30.000,- op te halen.

Alpe D’Huzes
Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.

Wij doen dit volgens het zelfde principe als de stichting Alpe d’Huzes dat doet, via een strikt anti strijkstokbeleid. Alle inkomsten van de entree komen ten goede van Alpe d'HuZes. Daar wordt ook nog een deel van de horeca opbrengst aan toegevoegd. Woensdag 23 april 2014 - Theater Twee Hondjes -Opzoomerlaan 106 – Hellevoetsluis – Vesting -Reserveren via telefoonnummer (0181) 31 04 73 of via www.theatertweehondjes.nl aanvang : 20.00 uur toegang : € 15,00

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant