Afbeelding

Verkoop passe-partout Theaterproductie Jesus Christ Superstar in

Actueel 103 keer gelezen

Nog ruim een week te gaan en het beloofd een geweldige drukte te gaan worden binnen de Vesting van Hellevoetsluis. 19 april 2014, de zaterdag voor Pasen, staat dan geheel in het teken van het lijdensverhaal van Jezus Christus. Dit verhaal zal in verschillende scènes, op muziek uit de musical Jesus Christ Superstar, worden neergezet. Deze scènes zullen op meerdere (historische) locaties binnen de Vesting van Hellevoetsluis in een geheel eigen sfeer, modern of klassiek worden uitgevoerd.

Deze diverse scènes binnen de Vesting kunt u alleen bijwonen wanneer u in het bezit bent van een passe-partout. Alleen de openingsscène die op het plein vóór Theater Twee Hondjes gespeeld zal worden en de eindscène, een kruisgang die plaats zal vinden vanaf het plein voor het Theater naar de achterzijde van het Theater, zijn vrij toegankelijk voor alle belangstellenden.

Passe-Partout
De passe-partout om het evenement te bezoeken is voor € 12,50 te verkrijgen bij de Kunstuitleen Hellevoetsluis en Theater Twee Hondjes. De kassa van het theater is geopend op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur. Online kunt u uw passe-partout bestellen bij de officiële website van deze Theater productie www.theatertuinvanvoorne.nl, waar u ook alle informatie over het evenement kunt vinden.

LET OP!
De kaarten die inmiddels gekocht zijn en omgewisseld moeten worden voor een passe-partout kunnen dit -tot op de dag van de voorstelling- alleen doen bij de Kunstuitleen Hellevoetsluis die u kunt vinden aan de Opzoomerlaan 106, 3221 AP Hellevoetsluis; tel: 0181 322044. Openingstijden Kunstuitleen Hellevoetsluis: dinsdag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur en zaterdag van 09:00-17:00 uur. Naast het theaterprogramma kunt u de gehele middag een speciaal op het onderwerp ingerichte expositie bezoeken in de Kunstuitleen Hellevoetsluis. U komt toch ook? Bestel dan snel uw passe-partout!

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant