Afbeelding

N57 uren dicht na botsing

Actueel 113 keer gelezen

Op de N57 bij Vierpolders (gemeente Brielle) heeft op 1 april een kopstaartbotsing tussen drie auto’s, waaronder een politieauto, plaatsgevonden. In de buurt van de Brielsebrug botste de bestuurder van een personenauto op de achterzijde van een bestelbusje vóór hem. Het busje raakte de vervolgens de achterkant van een politieauto die voor hem reed.

De drie inzittenden van het bestelbusje waren aanspreekbaar en zijn uit voorzorg en voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De twee agenten van de politieauto en de bestuurder van de achterste personenauto bleven nagenoeg ongedeerd en hoefden niet naar het ziekenhuis.
Kort voor het ongeval hadden de agenten aan de bestuurder van het bestelbusje gemeld dat ze hem wilden controleren en dat hij de politieauto moest volgen om naar een veilige parkeerhaven te rijden. Die bestemming werd niet gehaald, doordat de bestuurder van de personenauto door nog onbekende oorzaak achterop het busje botste. De politie in Rotterdam onderzoekt de aanrijding. Alle bestuurders, ook de politieagenten, moesten blazen, maar niemand bleek te hebben gedronken. De N57 is een aantal uren tussen de Groene Kruisweg en de oprit naar de N15 afgesloten geweest.

 

foto's: Mark Groothuijzen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant