Afbeelding

Toppers in Oudenhoorn

Actueel 404 keer gelezen

In Oudenhoorn staat er weer een groot Feest voor de deur. Op 13 September heeft de plaatselijke voetbalvereniging OHVV drie grote artiesten van naam geboekt. Drie jaar geleden waren Jans Smit en Nick & Simon de publiekstrekkers. Dit jaar is het de beurt aan Wolter Kroes, Jeroen v.d. Boom en Gerard Joling. De Feestavond is de Finale-avond van een Grote Super Loterij waarbij prachtige prijzen te winnen zijn met als hoofdprijs een auto.

Zo’n lot is tevens het toegangsbewijs voor de Grote Feestavond. Het is de 7e keer dat OHVV op deze manier geld bijeen brengt om de voetbalvereniging financieel te steunen. De Feestavond wordt gehouden op het evenemententerrein van de Fa. Nobel aan de Ruigendijk in Oudenhoorn. De Commissie is trots op het feit deze Hollandse top-artiesten geboekt te hebben. Het zijn artiesten, die er een geweldig feest van kunnen maken, aldus de voorzitter van OHVV, Karel van Suchtelen. Zo’n 40 verkopers zijn op pad gestuurd om de loten te verkopen, die € 50,- per lot kosten.
Wanneer u nu zelf al een lot of loten wilt kopen kunt u ook mensen van de commissie benaderen. Enkele telefoonnummers zijn: Karel van Suchtelen 06-53154786, Marjan Boere 06-51880121, Jan Troost 06-53692181 of Leen Keijzerwaard 0181-461429.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant