’t Capproen sluit seizoen af met veegpartij tegen Velox

Actueel 94 keer gelezen

’t Capproen heeft het zaalseizoen tegen de laaggeplaatste zondagclub Velox met een 25-11 (14-7) monsterzege afgesloten. De Hellevoetse korfbalploeg met de weer van een blessure herstelde Roy Vermaat in de gelederen speelde een goede wedstrijd. De thuisclub stond na tien minuten spelen al met 6-1 voor en bouwde de voorsprong gestaag op naar 14-7.

. ‘We werden in de laatste vijf minuten wat slordiger, waardoor zij in die periode vier keer scoorden. Kijk, we speelden een gewonnen wedstrijd, maar ik heb de spelers wel verteld om goed te blijven verdedigen en dat hebben zij gedaan. Daar was ik het meest blij mee. We zijn op zeven minuten na in de tweede helft gewoon door blijven scoren,’ aldus sprak coach Joop Edixhoven zijn tevredenheid uit. Waren we in voorgaande wedstrijden wat alerter geweest zouden we zelfs gespeeld hebben om het kampioenschap,’ wees de coach van ’t Capproen op de wijze waarop zijn team kampioen Keep Fit eerder met 15-11 zijn eerste en enige nederlaag heeft toegebracht. ‘We spelen de eerste veldwedstrijd weer tegen Reeuwijk. Zij zijn ongeslagen, maar zo spelend zijn wij niet kansloos, om nog kans te maken voor het kampioenschap moeten we gewoon winnen.’ Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
‘t Capproen: Nathan Doodkorte (1 keer), Roy Vermaat (3 keer, 31. Freek Sjouw), Dianne Kuiper (6 keer), Lorie Lange (1 keer); Loraine Krukkert (2 keer), Brittany de Kruif (3 keer), Jeroen van der Landen (2 keer), Richard van Marion (7 keer).