Afbeelding

Getuigen overval voetbalvereniging gezocht

Actueel 93 keer gelezen

Drie bestuursleden van voetbalvereniging Nieuwenhoorn in Hellevoetsluis werden op donderdagavond 06 maart tijdens een vergadering overvallen door twee mannen. De politie is op zoek naar getuigen. Tijdens de overval droegen de overvallers bivakmutsen en bedreigde het tweetal de bestuursleden met een wapen. Zij eisten geld. Nadat de overvallers de buit binnen hadden, vertrokken de overvallers vermoedelijk met een klein model witte auto in onbekende richting.

Beide overvallers droegen een spijkerbroek en een donkere jas. Ze spraken accentloos Nederlands en hadden donkere ogen en wenkbrauwen. Getuigenoproep
Op het moment van de overval waren er aardig wat mensen op het terrein van de voetbalvereniging aanwezig. Het team dat de zaak onderzoekt komt graag in contact met mensen die voor, tijdens of na de overval iets opvallends hebben gezien of meer informatie hebben die bij het onderzoek kan helpen.
Heeft u informatie of misschien iets gezien? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant