Afbeelding

Groenrijk Aralia wint prijs beste kerstshow van Nederland 2013

Actueel 181 keer gelezen

In december 2013 werd voor de tweede keer een wedstrijd uitgeschreven door de brancheorganisatie van de tuincentra en TPK media voor de beste kerstshow van Nederland. Er was een prijs te winnen in 3 categorieën, nl. grote, middelgrote en kleine tuincentra. Eind januari werden tijdens, de internationale Kerstbeurs `Christmas World` in Frankfurt, door de vakjury de winnaars bekend gemaakt van `de beste kerstshow van Nederland`.

De mystery shoppers bezochten de genomineerde tuincentra en beoordeelden de kerstshows op uitstraling, presentatie, creativiteit, vernieuwing en sfeer . Ook werden vragen gesteld aan medewerkers en werd een beoordeling gegeven over de klantvriendelijkheid en vakkundigheid. De tuincentra werden beoordeeld vanuit de beleving van de klant. In de beoordeling kwam Groenrijk Aralia als winnaar uit de bus bij de middelgrote tuincentrum! Het commentaar van de jury: Het hele tuincentrum is van het begin tot het eind in kerstsfeer. De show werd als zeer inspirerend ervaren, de ideeën kunnen de klanten thuis vrij gemakkelijk zelf toepassen. De jury was ook zeer gecharmeerd van de levende kerstdieren, de pony, de geit en het schaap. Ook de Lemax kerstdorpen scoorden hoog! Er was voor groot en klein veel te beleven.

Prijs
Afgelopen week hebben Arie en Maria van Rossum, eigenaars van Groenrijk Aralia te Hellevoetsluis, de prijs in ontvangst mogen nemen. Met een prachtige beker, een oorkonde en een boeket werden zij in het zonnetje gezet. Arie van Rossum zei ´wij zijn heel blij met de prijs en trots dat we gewonnen hebben.
Het is een kroon op het werk! Niet alleen voor ons, maar voor alle medewerkers die er elk jaar weer heel hard aan werken om een geweldige kerstshow neer te zetten. Wij krijgen altijd vragen over welke arrangeurs wij inhuren, maar wij zijn heel trots dat wij deze klus elk jaar weer klaren met ons eigen team. Het is natuurlijk wel een uitdaging om ook dit jaar weer een geweldig mooie en sfeervolle kerstshow te maken. Wij willen ook onze klanten hartelijk bedanken dat ze altijd enthousiast en in grote getale onze kerstshow bezoeken. Inmiddels zijn we volop bezig om ons tuincentrum helemaal klaar te maken voor het komende voorjaar. En u zult begrijpen dat het weer een hele klus is. Want ook dan staat het hele tuincentrum op zijn kop!´

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant