Afbeelding
Foto: Evelien Holleman
Vakmensen van Klasse

De Zon Company en In2Solar zetten de zon in beweging!

Algemeen 983 keer gelezen

Een stralende samenwerking begint op 1 oktober: De Zon Company uit Hellevoetsluis en In2Solar uit Middelharnis bundelen de krachten en expertise! Ontdek hoe wij, via een natuurlijk verloop van passie en ervaring, de zon inzetten voor duurzame energieoplossingen.

Onno Tournier, bekend in Hellevoetsluis en omgeving, is dé duurzaam adviseur met een eerlijk verhaal en goede voorlichting. Met een passie voor duurzaamheid en ruim elf jaar ervaring staat hij garant voor kwalitatief advies en installaties.

Onno vertelt: “Van woningbouwcoöperaties tot bedrijfspanden en particulieren, wij bieden duurzame oplossingen voor iedereen. Onze focus ligt op verduurzaming, en daar helpen we bedrijven en particulieren graag bij. Als dealer van gerenommeerde merken zonnepanelen onderscheiden wij ons door gegarandeerde kwaliteit en een breed assortiment aan topmerken.Naast zonnepanelen bieden we een uitgebreid assortiment aan duurzame producten, waaronder airco’s, batterijen, warmtepompen en infraroodwarmteplaten. Betaalbaar en efficiënt in verbruik. Daarbij komt natuurlijk ook dat wij alles conform de geldende Europese richtlijnen en Europese keurmerken plaatsen, want ook veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Verder zijn service en garantie bij ons ook gegarandeerd.”

In2Solar, bekend op de Zuid-Hollandse Eilanden en daarbuiten, is uw gesprekspartner voor zekerheid met zonne-energie. Met een ervaren team van adviseurs en relatiemanagers bieden wij persoonlijk advies op maat voor particulieren, MKB, VVE’s of woningcorporaties.

Onno Tournier zal het gebied Voorne-Putten bedienen en een rol spelen binnen de projecten van In2Solar. Bezoek onze showroom in Middelharnis of ontvang advies op locatie voor een zorgeloze overgang naar duurzame energie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen of laadpalen voor uw locatie? Twijfel niet en neem contact op met In2Solar. Onno en zijn nieuwe teamleden staan klaar om u vrijblijvend van een goed advies te voorzien.

Zet de zon in beweging met De Zon Company en In2Solar - uw partners in duurzame energie!

In2Solar
Zemikeweg 1
3241 MG Middelharnis
www.in2solar.nl
088 - 22 10 200
06 - 54 66 58 78
onno@in2solar.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant